Applikáció

Bike Citizens app, alkalmazás

A Bike Citizens app olyan kerékpáros alkalmazás, amely a városok és környékük kerékpárosbarát útvonalait preferálva a kerékpárosok igényeihez igazodik, könnyebbé és kényelmesebbé teszi számunkra a kerékpározást. Az útvonalszámításokat pontos hangüzenetek egészítik ki, például "kanyarodj balra 10 méter múlva". 

   

A Bike Citizens applikáció a bringás futárok tudására épít, így a városi kerékpározás speciális igényeihez igazodik. Elsősorban a kerékpárutakat és a mellékutakat mutatja meg, a forgalmas főutakat pedig segít elkerülni. Az alkalmazás ismeri a város legjobb útvonalait, ezzel is könnyebbé és kényelmesebbé teszi kerékpározást. Érdemes (újra)felfedeznetek a várost a segítségével!

Az alkalmazás már Európa 400 városában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában is elérhető. Számos díjat is elnyert már, pl. az Eurobike-díjat 2015-ben.

Bike Citizens City Pack Csomag

A Bike Citizens Pro felhasználóinak az alkalmazás fejlesztői egy korszerű City Pack csomagot állítottak össze, amiben jelenleg közel 450 város kerékpáros térképe található meg. A City Pack csomag használata egy magasabb szintű felhasználói élményt jelent, hiszen a felhasználóknak köszönhetően újabb és újabb elérhető városokkal bővül a csomag.

A csomaggal kapcsolatos tudnivalók a következők:

Fontos és jó hír, hogy az alkalmazás aktív adatkapcsolat nélkül is működik, így kíméli a telefonod akksiját és még a pénztárcádat is.

A Bike Citizens applikáció jellemzői:

Hogyan használd?

Töltsd le a Bike Citizens (Android és iOS) navigációs alkalmazást, és használd a Bringázz a munkába! játékban. Honlapunkat idén összekötöttük a Bike Citizens alkalmazással, így itt is nyomon követhetőek az összesített eredmények. 

A kilométerek összegyűjtése nagyon könnyű az alkalmazás használatával: a megtett táv az applikáció belüli speciális kerékpáros navigáció segítségével közvetlenül a Bam! naptárba kerül be. 
Valamennyi adat és a Bam!-profilod is szerkeszthető az alkalmazásban, valamint nyomon követhetők és kereshetők benne a rangsorok és helyezések is. 

Minden egyes bringás nappal és kilométerrel, amit az alkalmazásban rögzítesz közelebb kerülsz a támogatóink által felajánlott értékes ajándékokhoz és a fődíjhoz! 

Regisztráltál már a Bam!-ra, és letöltötted már a Bike Citizens applikációt? 

Regisztrálj a Bringázz a munkába! játékba a honlapunkon vagy a Bike Citizens applikáción keresztül. A bejelentkezési adatok (azonosító és jelszó) kitöltése után megjelenő „Van már Bike Citizens profilod?” gombra kattintva írd be Bike Citizens belépési adataidat, hogy a megtörténjen a szinkronizáció.  Ha ez megvan, indulhat is a pontgyűjtés!

Így vehetsz részt a “Bringázz a munkába!” játékban a Bike Citizens alkalmazás segítségével:

1. Töltsd le a Bike Citizens alkalmazást az okostelefonodra.

2. Válaszd ki, és telepítsd a kívánt város térképét. 
Fontos tudnivaló: A kiválasztott várostérkép a Cycle-to-free funkció segítségével “lebiciklizhető”, azaz az első 30 napra ingyenesen kapod meg a térképet, és ha sikerül 30 napon belül legalább 100 kilométert megtételét rögzítened az applikációban, a várostérkép végleg a tiéd marad.

3. Bringázz a Munkába! Regisztráció:

4. Kapcsold be a nyomon követést, vagy navigálj a Bike Citizens alkalmazással. 
Fontos! Az intelligens nyomon követés egyelőre csak az Androidos telefonokon működik: a rögzítés azonnal elindul, ahogy tekerni kezdesz. Az iPhone készülékeknél (iOS rendszer) egyelőre ez a funkció még nem elérhető.

5. Bringára fel! Nyerd meg nagyszerű nyereményeket!

 

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek