Hírek

A Bringázz a munkába! játék első sorsolásának eredményei

2018. május 22.

Az első héten már több, mint 3600-an tekertetek velünk, és sor került az első nyeremények kisorsolásra is. 
A sorsoláson való részvétel feltétele az, hogy a kampány ideje alatt (2018. május 14. -június 10.) minden egyes regisztrált csapattag, legalább 1 alkalommal kerékpározzon és ezt a BikeCitizens applikációval rögzítse.

Újraindult a Bringázz a munkába! kampány

2018. május 14.

A Magyar Kerékpárosklub által 2007-ben elindított, alkalmanként országosan több ezer embert megmozgató Bringázz a munkába! kampány négy év szünet után hétfőn újraindult. A szervezők célja megmutatni, hogy bringával könnyen, gyorsan és szabadon lehet akár munkába is járni, ezzel a mindennapokban kerékpározók számát szeretnék növelni. A kampányhoz csatlakozók egy 4 millió forint összdíjazású nyereményjátékban vehetnek részt.

Bike Citizens City Pack Csomag

2018. május 10.

A Bike Citizens alkalmazás fejlesztői folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél magsabb felhasználói élményt nyújtsanak az applikáció használatakor. Ezért a fejlesztők a Bike Citizens Pro felhasználóinak egy korlátlan letöltésű City Pack csomagot állítottak össze, amiben jelenleg közel 450 város kerékpáros térképe található meg.

Idén először bringázz munkába a Bike Citizens applikációval

2018. május 10.

A Bringázz a munkába! kampányban a kerékpározás népszerűsítése mellett azon is dolgozunk, hogy minél jobban megkönnyítsük a dolgotokat, és még nagyobb élmény legyen a bringázás a városotokban. Ebből adódóan idén először vetjük be a külföldön már nagyon is népszerű Bike Citizens alkalmazás használatát.

Bringázz a munkába! az I bike Budapest biciklis felvonuláson

2018. április 19.
Lázasan folynak a munkálatok, a Bringázz a munkába! kampány minél alaposabb és hatékonyabb előkészületei, hogy ebben az évben még többen tudjatok csatlakozni hozzánk.
Mit kell tenned?
Hírek

További hírek