Hírek

Az év bringás élményei – Összefoglaló a ‘Bringázz a munkába!’ 2023-as kampányról

2023.12.27.

Sokunknak ismerős lehet a reggeli káosz, sietség, a dugók, a megállóban várakozás és a mindennapi hajsza az idővel. De mi lenne, ha lenne egy egyszerű és fenntartható megoldás mindezekre? Ebben segített a Magyar Kerékpárosklub által szervezett Bringázz a munkába! kampány, ami idén már 21. alkalommal hozta közelebb a kerékpározás örömeit az emberek mindennapjaihoz. A 2023-as […]

Elolvasom
kidical mass, bicibusz, bringázz a gyerekkel, bringázz a suliba

Kidical Mass

2023.08.22.

A Critical Masshez hasonlóan létezik egy olyan bringás felvonulás, ahol kifejezetten gyerekeké a főszerep. A Kidical Mass szintén egy világméretű eseménysorozat, ám itt a szülők csupán kísérők…

Elolvasom

Magyar Kerékpárosklub

A Bringázz a munkába! kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Aktív Magyarország anyagi támogatásával valósul meg.

Ha többet szeretnél tudni arról, hogy mit teszünk még az élhető környezetért, fenntartható közlekedésért és a bringabarát Magyarországért, olvass tovább.

Megnézem!

Kerékpáros kisokos

Milyen szempontokat vegyél figyelembe, ha kerékpárt vásárolsz? Mik azok a nagyon fontos írott és íratlan közlekedési szabályok, amelyeket érdemes és fontos tudnod? Hogyan öltözködj, ha bicajozol, és hogyan szállítsd a gyerekedet, ha pici és még nem teker egyedül?

letöltöm!