2018. május 31.

A harmadik csapatsorsolásunk eredményei

Megtörtént a Bringázz a munkába! kampány játékának harmadik csapatsorsolása, amin a Paul Lange jóvoltából kerékpáros kiegészítőket sorsoltunk ki.

Ezek a csapatok nyerték a hasznos kiegészítőket:

  • Csigavér
  • Menedék_01
  • Ötödik emelet
  • Unisil

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! 
A nyereményekről emailen értesítjük a csapatkapitányokat.


Ne feledjétek, hogy még nem késő csatlakozni a kampányunkhoz, hiszen minden résztvevő, aki 2018. június 10-ig velünk teker, az értékes kerékpáros főnyereményekért is versenybe száll. 

Nincs más dolgotok, mint letölteni a Bike Citizens applikációt, regisztrálni a kampányunkba, és csapattagként a kampány ideje alatt legalább egy alkalommal bringáznotok kell.

A következő, egyben utolsó csapatsorsolásunk jövő héten csütörtökön lesz, utána a kampány végén azt is megtudhatjátok, ki nyerte a fődíjat. 

Pontosan mit is kell tenned ahhoz, hogy Te is a játék egyik nyertese legyél, és bekerülj a nyeremények sorsolásába?

A Bringázz a munkába! játék nyertesei azok közül kerülnek ki, akik a játék résztvevőiként eleget tesznek a Játékszabályzatban foglaltaknak. 

  1. Legfontosabb lépésként, regisztrálni kell a Bringázz a munkába! honlapunkon vagy a Bike Citizens applikáción keresztül.
  2. Másik fontos lépés, a játékhoz szükséges Bike Citizens applikáció letöltése az okostelefonodra. Az applikáción belül a Bringázz a munkába! kampányba külön kell regisztrálnod.
  3. A kampányon belül csatlakozz egy aktív csapathoz.
  4. A kampány játékának ideje alatt – 2018. május 14. és június 10. között – közlekedj kerékpárral, és ezt rögzítsd a letöltött applikáción keresztül.

Ezek után automatikusan bekerülsz, bekerültök az értékes nyeremények sorsolásába. A csapatok esetében minden csapattagnak a kampány ideje alatt legalább egy alkalommal kerékpároznia kell.

Csatlakozzatok az eseményhez Facebookon is: https://www.facebook.com/events/494796287605983

Fotó: Paul Lange 

Összes hír

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek