2018. május 10.

Bike Citizens City Pack Csomag

A Bike Citizens alkalmazás fejlesztői folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél magsabb felhasználói élményt nyújtsanak az applikáció használatakor. Ezért a fejlesztők a Bike Citizens Pro felhasználóinak egy korlátlan letöltésű City Pack csomagot állítottak össze, amiben jelenleg közel 450 város kerékpáros térképe található meg. 

A csomaggal kapcsolatos tudnivalók a következők:

  • City Pack csomag ingyenesen letölthető, a Cycle to free opcióval, amihez a következőket kell teljesítenetek: a kiválasztott térkép „lebiciklizhető”, azaz az első 30 napra ingyenesen kapod meg a térképet, és ha sikerül 30 napon belül legalább 100 kilométert megtételét rögzítened az applikációban, a várostérkép végleg a tiéd marad. (Ez a 100 km lehet akár egyéni utakon gyűjtött kilométer is, melyet úgy jelöltök meg, hogy ne számítson bele a Bam! játékba.)
  • Egy adott városra a City Pack lényegében egy folyamatos internet kapcsolat nélkül is használható térképet jelent, magyar nyelvű hangzó szöveges navigációval. Útvonaltervezést is tartalmaz tehát a csomag, amely többféle, kerékpárosok számára fontos szempont szerint javasol útvonalat.
  • Cycle to Free lehetőséggel csak egyetlen városra lehetséges, később ez a kiválasztott város nem változtatható meg. További városok letöltésére applikáción belüli vásárlással van lehetőség.

Link: https://www.bikecitizens.net/app/faq/ 

Fotó: Cyclechic.hu

Összes hír

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek