2018. április 19.

Bringázz a munkába! az I bike Budapest biciklis felvonuláson

Lázasan folynak a munkálatok, a Bringázz a munkába! kampány minél alaposabb és hatékonyabb előkészületei, hogy ebben az évben még többen tudjatok csatlakozni hozzánk. 

Elsőként a Bam! kampány plakátjai és matricái készültek el, amiket a 2018. április 22-én megvalósult I bike Budapest biciklis felvonuláson már szét is osztottunk a résztvevők között.

A holland nagykövetség által támogatott I bike Budapest bringás fesztivál keretében olyan helyekre is eltekertünk a fővárosban, ahová eddig még nem, és ahová nem volt szabad: lezárt hidakon, a rakparton. A fesztivál a Városligetben zárult, ahol érdekes programok, piknik és nagy bringaemelés várta az érdeklődőket. 

A bicikli a legszabadabb, legegyszerűbb és legolcsóbb közlekedési eszköz. A Magyar Kerékpárosklub, a fesztivál szervezőjeként évek óta fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy népszerűsítse és elterjessze a bringázás szeretetét Magyarországon. Az I bike Budapest fesztivál alkalmával Budapest olyan várossá vált, ahol mindenki bringára tudott ülni, és élvezhette ezt a kényelmes közlekedési eszközt.

Az idei fesztiválon rekordszámban, közel 25 000-en vettek részt. 

Ha több információt szeretnél megtudni az I bike Budapestről, akkor kattints ide: facebook.com/ibikebudapest

Fotó: I bike Budapest Facebook

Összes hír

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek