2018. május 28.

Félidőben a Bringázz a munkába! kampány

Majdnem 5000-en élvezik a bringázás előnyeit, és tekernek a nyereményekért

A Bringázz a munkába! kampányhoz az elmúlt két hét alatt már több, mint 4819-en csatlakoztatok, és élvezitek a bringázás előnyeit a mindennapokban. Regisztrációtokkal egy 4 millió forint összértékű nyereménysorsolásban is részt vesztek, több csapatot már díjaztunk is. Nagyon örülünk annak, hogy ilyen sokan részt vesztek, és természetesen a bringázás többi pozitív, számokban mérhető hatásának is.

Eddig a kampányban  1767 cég dolgozóiként 1935 darab csapatban 223 215 km-t kerékpároztatok Magyarország egész területén, amivel ezeket a jó kis megtakarításokat értétek már el:

  • Pontosan ennyi energiát égettetek el: 4 017 804 kcal
  • Ennyi forintot takarítottatok meg a kerékpározással: 32 137 966 Ft
  • Nem utolsó sorban pedig ennyi kg CO2-t csökkentettek: 35 491 kg

És akkor még nem is beszéltünk azokról a pozitív dolgokról, amiket a visszajelzéseiteik alapján kapunk. Többen is elmondtátok, hogy mennyire jó az a szabadságérzet, amit bringázás közben éreztek, a városon átsüvítve nem kell foglalkoznotok a dugókkal, a várakozással, igazából ezt az időt nem „egy dobozba zárva” töltitek.

Azt is biztosan sokan felfedeztétek már, hogyha bringával jártok dolgozni, több időt spóroltok meg, és így több időtök marad akár a városotok felfedezésére is. Nem is szólva arról, hogy bringázás közben más szemmel látjátok a világot, így olyan dolgokat is észrevesztek a környezetetekben, a városotokban, amit a buszon vagy autóban ülve nem: új útvonalak, épületek, új fagyizó vagy kávézó és még sorolhatnánk. 

Örömmel halljuk azt is, hogy sok, a kampányban résztvevő vállalat gondoskodik arról, hogy a bringával munkába érkező munkatársaknak megfelelő körülményeket biztosítsanak: biciklitároló, ingyenes bicikli szerviz, céges közbringa bérlet, vagy öltöző és zuhanyzó várja a tekerő alkalmazottakat. 

Vera azért jár bringával a munkába, mert imád tekerni: mozgással és „adrenalinfröccsel” indítani a reggeleit, egyszerűen gurulással levezetni a munkanapjait. A bringázás szerinte pont ugyanannyira praktikus (nagyon gyors, nagyon olcsó, környezetkímélő és egészséges), mint amennyire élvezetes is. Vera arról is beszámolt, hogy a munkahelye, a Számlázz.hu még arra is odafigyel, hogy nagygenerálra vigye a dolgozók bringáit, és még a csapatépítésre is bringával mennek a cég dolgozói. 

Biztosan akadnak a munkahelyeteken olyanok, akik még nem próbálták ki a munkába tekerést. Kérjük, hogy mondjátok el nekik, mennyi előnnyel jár a biciklizés, hogy ők is kipróbálhassák ezt a csodás élményt, és nem utolsó sorban emellett még értékes, a bringázáshoz kapcsolódó nyeremények is várnak rájuk: https://bringazzamunkaba.hu/mit-nyerhetek

Regisztráljatok, és alakítsatok csapatokat! Honlapunkon minden információt megtaláltok: https://bringazzamunkaba.hu/minden-amit-tudni-kell

Csatlakozzatok hozzánk a Facebookon eseményünkön keresztül is: https://www.facebook.com/events/494796287605983/

Összes hír

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek