2018. május 10.

Idén először bringázz munkába a Bike Citizens applikációval

A Bringázz a munkába! kampányban a kerékpározás népszerűsítése mellett azon is dolgozunk, hogy minél jobban megkönnyítsük a dolgotokat, és még nagyobb élmény legyen a bringázás a városotokban. Ebből adódóan idén először vetjük be a külföldön már nagyon is népszerű Bike Citizens alkalmazás használatát.

A Bike Citizens applikáció az első olyan kerékpáros alkalmazás, ami a városok és környékük kerékpárosbarát útvonalait preferálva a kerékpárosok igényeihez igazodik, könnyebbé és kényelmesebbé teszi számunkra a kerékpározást. Az applikáció a bringás futárok tudására épít, így a városi kerékpározás speciális igényeihez igazodik. Elsősorban a kerékpárutakat és a mellékutakat mutatja meg, a forgalmas főutakat pedig segít elkerülni. Egyszerűen ismeri a város legjobb útvonalait, ezzel is könnyebbé és kényelmesebbé teszi kerékpározást. Érdemes (újra)felfedeznetek a várost a segítségével!

A Bike Citizens app-al olyan jó kis funkciókat használhattok majd, mint a hangutasításos navigáció; a megtett kilométerek rögzítése; városi túrák vagy a különböző kerékpáros profilok.

Az alkalmazás már Európa 400 városában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában is elérhető. Számos díjat is elnyert már, pl. az Eurobike-díjat 2015-ben.

Fontos és jó hír, hogy az alkalmazás aktív adatkapcsolat nélkül is működik, így kíméli a telefonod akksiját és még a pénztárcádat is.  

Töltsétek le a Bike Citizens (Android és iOS) navigációs alkalmazást, és használjátok a Bringázz a munkába (Bam)! kampány játéka során.

Bővebb info: Bam applikáció

Fotó: Cyclechic.hu

Összes hír

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek