2019. április 03.

Készülj, hamarosan indul a 2019-es kampány!

Vidd be kedvenced a munkahelyre! - ezzel a felhívással indul május 6-án a tizenhatodik Bringázz a munkába! Kampány. A kampány célja, hogy megmutassa, milyen könnyen, gyorsan és szabadon lehet közlekedni - akár munkába is járni - bringával, és ezzel növelje a kerékpározók számát a mindennapokban. Szeretnénk, ha minél többen ülnének nyeregbe azok közül is, akik eddig más módokon jártak be a munkahelyükre. Ezért a munkába bringázók között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Reggelizz velünk!

A Magyar Kerékpárosklub által 2007 óta megszervezett esemény tavaszi felvonása (lesz majd őszi is) ezúttal is bringásreggelikkel indul, országszerte háromtucatnyi helyszínen. A központi nyitóesemény várhatóan a budapesti Kálvin téren lesz május 6-án reggel, ezen a finom péksüteményeken kívül programok is lesznek. Hamarosan megtudhatod azt is, hogy milyenek.

Töltsd le az applikációt!

Ahhoz, hogy részt vegyél a számos nyereménnyel kecsegtető (Lásd alább!) játékban, mindössze annyit kell tenned, hogy szervezel egy 2-4 fős csapatot, utána letöltitek a Bike Citizens applikációt, és a kampány indulásakor, május 6-án az appon belül regisztrálsz a "Bringázz a munkába!" játékba. Innentől nincs más dolgod, mint hogy a játék ideje alatt (május 6. és 31. között) méred a kerékpárral megtett hétköznapi utazásaidat. Utána már csak a nyereményekre kell várj.

Nyerj bringát és sok minden mást!

A kampány ideje alatt, május 6. és 31. között csapatokban gyűjtheted a kilométereket, amivel részt vehetsz egy 2,5 millió forint összdíjazású nyereményjátékban. Többek között négy bringát, kalandprogramokat, sétahajózást, belépőket, vásárlási utalványokat, hátizsákokat, kiegészítőket és még sok minden mást is nyerhetsz. A nyereményeket itt találod.

Tavaly hatezren csatlakoztak, akik összesen annyit tekertek, amivel a Balatont 2877-szer, a Földet pedig tizenötször is körbe lehetne érni, de sokkal fontosabb, hogy 85 millió forintot és 94 tonna szén-dioxidot is megspóroltak. Természetesen számítunk az ő ismételt részvételükre is, de szeretnénk ha idén még többen pattannának nyeregbe, és tekernének be kedvencükkel a munkahelyükre, mert bringázni munkába jövet-menet is jó.

Összes hír

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek