2018. június 07.

Tekerj velünk az utolsó napokban

A negyedik csapatsorsolás eredményei

Megtörtént a Bringázz a munkába! kampány játékának negyedik, egyben utolsó csapatsorsolása, amin a Neuzer, a Paul Lange, az Accell Hunland és a Csepel jóvoltából kerékpáros kiegészítőket sorsoltunk ki.

Ezek a csapatok nyerték a hasznos kiegészítőket:

  • Szegedi TEB-esek
  • Launch
  • harmadfokú készültség
  • R1
  • Tervezés
  • Belvárosi csapata

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!
A nyereményekről emailen értesítjük a csapatkapitányokat.

Ne feledjétek, hogy még van pár napotok arra, hogy csatlakozzatok hozzánk, hiszen minden résztvevő, aki 2018. június 10-ig velünk teker, az értékes kerékpáros főnyereményekért is versenybe száll. A főnyereményeket, így a Neuzer által felajánlott 2 darab 270 ezer Ft értékű Storm Plus MTB kerékpárt a kampány végén, jövő héten sorsoljuk ki.

Váltsatok bringára, és tekerjetek a munkába!

Pontosan mit is kell tenned ahhoz, hogy Te is a játék egyik nyertese legyél, és bekerülj a nyeremények sorsolásába?

A Bringázz a munkába! játék nyertesei azok közül kerülnek ki, akik a játék résztvevőiként eleget tesznek a Játékszabályzatban foglaltaknak.

  1. Legfontosabb lépésként, regisztrálni kell a Bringázz a munkába! honlapunkon vagy a Bike Citizens applikáción keresztül.
  2. Másik fontos lépés, a játékhoz szükséges Bike Citizens applikáció letöltése az okostelefonodra. Az applikáción belül a Bringázz a munkába! kampányba külön kell regisztrálnod.
  3. A kampányon belül csatlakozz egy aktív csapathoz.
  4. A kampány játékának ideje alatt – 2018. május 14. és június 10. között – közlekedj kerékpárral, és ezt rögzítsd a letöltött applikáción keresztül.

Ezek után automatikusan bekerülsz, bekerültök az értékes nyeremények sorsolásába. A csapatok esetében minden csapattagnak a kampány ideje alatt legalább egy alkalommal kerékpároznia kell.

Csatlakozzatok az eseményhez Facebookon is: https://www.facebook.com/events/494796287605983/

Fotó: Magyar Kerékpárosklub

Összes hír

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek