Hogyan vehetek részt?

  1. Töltsd le a játékhoz szükséges Bike Citizens applikációt az okostelefonodra.
  2. Regisztrálj a kampány játékába a honlapunkon vagy az applikáción keresztül. A Bike Citizens applikációban válaszd ki a Bringázz a munkába! kampányt.
  3. Kerékpárral kell közlekedned, és az applikáció segítségével rögzítened kell a megtett utat a meghirdetett kampányidőszakban, 2019. szeptember 9 - 22. között.
  4. A játékba egyénileg és csapattagként is regisztrálhatsz. Fontos, hogy a nyereményjáték sorsolásba csak csapattagként kerülhetsz be, így az egyéni regisztráció után csatlakoznod kell egy csapathoz.
  5. A csapatok létszáma min. 2 és max. 4 fő lehet.
  6. A csapatok esetében a kampányidőszakban legalább egy alkalommal minden egyes csapattagnak kerékpároznia kell, amit az applikáció rögzített.
  7. A játékban kizárólag bejelentett magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek vehetnek részt.

Regisztráció 

Csapat létrehozása

Hasznos tipp: Már regisztráció előtt érdemes a csapattagokat beszervezni, így a csatlakozási folyamat egyszerűbben koordinálható. 

Fontos, hogy a korábbi Bam! kampányok résztvevőinek is újra kell regisztrálniuk az új, jelenlegi kampányfelületen (kivéve azoknak, akik a 2019. májusi játékban részt vettek)! Az applikációban a szeptemberi Bam! kampányfelületre már 2019. augusztus 12-től lehet regisztrálni, csapatokat képezni, ismerkedni a felülettel. Az applikációban rögzíteni lehet a bringával megtett utakat, a játékba viszont csak a szeptember 9-22 között megtett utak kerülnek be. A játék indulásáig a 2019. májusi kampány statisztikái láthatóak.

A nyereményeket azok között sorsoljuk ki, akik saját maguk regisztráltak, vagy akiket a Csapatkapitányuk regisztrált az applikációban, és emellett teljesítették a játékszabály szerinti feltételeket. 

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek