Kérdésed van?

1. Meddig tart a Bringázz a munkába! kampány? 

A Magyar Kerékpárosklub idén tizenötödik alkalommal rendezi meg a Bringázz a munkába! kampányt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával.  A játék 2018. május 14-től június 10-ig tart.

2. Mikor és hogyan tudok regisztrálni? 

Regisztrálni a Bringázz a munkába! honlapján vagy a Bike Citizens applikációban tudsz, ezen belül pedig a Bringázz a munkába! kampányba történő nevezéssel. A regisztráció a kampány egész ideje alatt ingyenes és folyamatos.

3. Mik a részvételi feltételek? 

A játékban Magyarországon bejelentette lakóhellyel rendelkező személyek vehetnek részt. 
A nyereményeket azon felhasználók között sorsoljuk ki, akik saját maguk regisztráltak, vagy akiket munkahelyi koordinátoruk regisztrált az applikációban (regisztrált résztvevők), és teljesítették a játékszabály szerinti feltételeket. 

4. Egyénileg is részt vehetek a játékban? 

Ha egyéni vállalkozó vagy illetve a cégben nincs második személy, akivel csapatot alapítanál, úgy biciklis közösségként is regisztrálhatsz.  A regisztrációkor létrehozott közösségbe (pl. Szabadúszók, Vállalkozók, Művészek, Fotósok, Kismamák, stb) hívd meg ismerőseidet, barátaidat és alkossatok 2-4 fős csapatokat!

5. Mások is látni fogják a nevemet, mint résztvevő? 

A honlapon csak a csapattagok és a kollégáid láthatják a nevedet, a többiek csak a regisztrációnál megadott becenevedet. Amennyiben a szerencsés nyertesekhez tartozol, úgy a nyereménnyel együtt feltüntetjük a nevedet a honlapunkon.

6. Akkor is részt vehetek a játékban, ha részmunkaidőben dolgozok?

Igen. Ha 50%-át a munkanapjaidnak biciklivel teszed meg, akkor részt veszel a fődíj sorsolásán. A munkanapjaidat egyénileg adhatod meg. 

7. Miért van korlátozva a csapaton belüli tagok száma?

Azért mert így egy igazságos és nem részrehajló versenyszituációt tudunk kialakítani, ahol nem fordulhat elő, hogy az A csapat 100 tagja a B csapat 3 tagjával szemben rója a kilométereket.

8. Hogyan lehet a céges utakat, szabadnapokat vagy a betegszabadságot nyilvántartani?

Az olyan céges utakat, amik a biciklis közlekedést lehetetlenné teszik, szabadnapként lehet elszámolni. Ugyanez érvényes a betegszabadságra is, az sem számít munkanapnak. 

9. Biztosítva vagyok a kampány során? 

Nem szükséges a külön biztosítás a kampány idejére, hiszen a munkába tartó úton a munkaadód által mindig biztosítva vagy. 

10. Kihez fordulhatok a kérdéseimmel?

Amennyiben további kérdésed van, kérünk, hogy a bam-helpdesk@kerekparosklub.hu email címre írj nekünk. Technikai probléma esetén kérjük, hogy írd meg a felhasználó neved, a regisztráció időpontját és küldj egy képet (screenshot), amin a probléma látszik a hiba könnyebb beazonítása érdekében. 

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek