Minden, amit tudni kell

Jó, hogy bringára váltasz! 

Örülünk, hogy úgy döntöttél, részt veszel a Bringázz a munkába! kampányban, aminek célja a kerékpáros munkába járás népszerűsítése és elterjesztése Magyarországon. Arra ösztönzünk mindenkit, hogy a kerékpárt közlekedési eszközként is használja a városban, hiszen gyorssá, hatékonnyá, olcsóvá, egészségessé és nem utolsó sorban élvezetessé válik általa a munkába járás.

Idén a Bike Citizens applikáció segítségével tudsz a Bam! kampány játékában részt venni.

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

A kampány játékába regisztrálni a főoldalon található Regisztráció feliratra kattintva lehetséges. Amennyiben részt vettél már korábban Bringázz a munkába! kampányban és van Bike Citizens fiókod, nem kell újra regisztrálnod.

Fontos, hogy a korábbi Bam! kampányok résztvevőinek is újra kell regisztrálniuk az új, jelenlegi kampányfelületen (kivéve azoknak, akik a 2019. májusi játékban részt vettek)! Az applikációban a szeptemberi Bam! kampányfelületre már 2019. augusztus 12-től lehet regisztrálni, csapatokat képezni, ismerkedni a felülettel. Az applikációban rögzíteni lehet a bringával megtett utakat, a játékba viszont csak a szeptember 9-22 között megtett utak kerülnek be. A játék indulásáig a 2019. májusi kampány statisztikái láthatóak.

A regisztráció a kampány egész ideje alatt ingyenes és folyamatos.

A Bike Citizens applikáció az Applikáció menüpontra kattintva érhető el, és egyaránt használható az iOS és Android rendszerekben.

Mit kell tenned?
Hírek

További hírek